Ga naar inhoud
MAP

TOP Nij Beets

Nij Beets

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Nij Beets, gevestigd op het parkeerterrein van Openluchtmuseum It Damshûs. kun je zo Het Andere Friesland intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren of er met het OV naartoe reizen, om van daaruit heerlijk te gaan fietsen, wandelen of varen in een landelijke omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en meestal is er ook horeca met toiletvoorziening vlakbij, in dit geval in de vorm van museum It Damshûs.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan ook routes en bezienswaardigheden in de omgeving aangegeven. 

Bereikbaarheid met de auto:
De TOP in Nij Beets is goed bereikbaar met de auto, volg de bruine borden. Je kunt gratis parkeren op het sparkeerterrein van openluchtmuseum It Damshûs.  Deze TOP is ook aan het water gelegen, je kunt er je boot aanleggen.

Openbaar vervoer:   
Kom je met de bus naar Nij Beets? Goed bezig! Buslijn 511 vanaf station Akkrum brengt je naar Nij Beets. De bus stopt op 350 meter van de TOP en museum It Damshûs. Plan hier je reis met Arriva. 

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Nij Beets kun je zo Het Andere Friesland intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je TOP Nij Beets

Domela Nieuwenhuisweg 59 B
9245 VC Nij Beets
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten