Ga naar inhoud
MAP

Drijfveer, Bootverhuur, Camping & Jachthaven

Akkrum

Sfeervolle jachthaven, bootverhuur en camping in het hart van Friesland. Dé uitvalsbasis voor jouw zeiltrip of zomervakantie. Ontdek de Friese Meren, de natuur en de gezellige watersportdorpjes in de omgeving. Wolkom!

Onze jachthaven

Maak van onze jachthaven jouw thuishaven in Friesland. Alle faciliteiten voor jouw boot zijn aanwezig en watersportdorp Akkrum is zowel over land als over water goed bereikbaar. Direct aan de snelweg en een treinstation op loopafstand. Bovendien ben je met de boot in minder dan een half uur op het Sneekermeer.

Bootverhuur in het hart van Friesland

Zin in een vaarvakantie of zeilweekeinde met vrienden of familie? Huur een valk, zeilboot, sloep of kano en ontdek de Friese Meren. Of informeer naar een van onze arrangementen, geschikt voor kleine en grote groepen. Welkom bij onze bootverhuur in Friesland!

Camping aan het water 

Kamperen aan het water op een camping met de leukste activiteiten en uitstekende faciliteiten. Kom kamperen met tent, caravan of camper en ontdek het gezellige watersportdorp Akkrum en het schitterende Friese landschap. Boek een plekje aan het water en maak van onze camping jouw uitvalsbasis. 

Haventerras De Koken

De plek op de haven waar je de dag begint met heerlijke koffie en een ontbijtje. Geniet van een stevige lunch of sluit de dag af op het gezellige terras met een koel glas rose, een ambachtelijk biertje en een van de verrassende gerechten van de kaart. Bij De Koken komt iedereen samen!

Hier vind je Drijfveer, Bootverhuur, Camping & Jachthaven

Adres:
Ulbe Twijnstrawei 31
8491CJ Akkrum
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten