Ga naar inhoud
MAP

Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe

Appelscha

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe (voorheen Verkeerspark Assen) staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin.

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van onze indoorhal Kinderland en het Flying Heli’s voor de allerkleinsten tot aan de Super Nova en onze achtbaan de London City Coaster voor de echte waaghalzen. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.

Eén van de bekendste onderdelen van ons park is het verkeerscircuit. Met trapauto’s kan iedereen zelf de weg op. Hoe is het gesteld met jouw rijvaardigheden? Ga zelf invoegen, parkeren, tanken. Maar pas op voor de Politieagent! Als jij je niet aan de regels houdt zul je hem tegenkomen! Tot slot is het ook mogelijk om zelf jouw rijbewijs te halen, leuk toch?!

Wij zijn een all-inclusive attractiepark. Dit betekent dat je voor één entreeprijs toegang hebt tot alle attracties, inclusief onbeperkt eten en drinken. De hele dag ben je  voorzien van o.a. koffie/thee, ranja, verse dagsoep, broodjes en frietjes, snacks en waterijsjes! Klinkt goed toch? Zo kunnen de volwassenen genieten op het terras terwijl de kinderen zich de hele dag vermaken in het park. Bovendien is het parkeren op ons parkeerterrein gratis!

Prijsinformatie:

Toegang van 10:00 – 17:00: vanaf 18,50

Toegang van 15:00 – 17:00: €9,90

Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe

Noorder Es 1
8426GW Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten