Ga naar inhoud
MAP

TOP Jubbega - Derde Sluis

Jubbega

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Jubbega kun je zo het bosrijke zuidoosten van Friesland intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren of er met het OV naartoe reizen, om van daaruit heerlijk te gaan fietsen of wandelen in een mooie omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en ook in dit geval is er een horecagelegenheid met toiletvoorziening vlakbij.

De TOP van Jubbega- Derde Sluis is te vinden bij het multi functionele gebouw 'De Kompenije'.  Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving, met daarop verschillende routes in de omgeving.

Bereikbaarheid met de auto:
De TOP is goed bereikbaar met de auto, volg de bruine borden om er te komen. Op het parkeerterrein van de Kompaneije is er voldoende ruimte en mag je gratis parkeren.

Openbaar vervoer:
Kom je met de bus naar Jubbega- Derde Sluis? Goed bezig! Lijn 115 van Heerenveen naar Assen rijdt langs Jubbega. Op 450 meter van de TOP vind je dichtstbijzijnde bushalte aan de Leenheerstraat. Plan hier je reis met Arriva.

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Jubbega kun je zo het bosrijke zuidoosten van Friesland intrekken! 

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je TOP Jubbega - Derde Sluis

Ericalaan 22
8411 VK Jubbega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten