Ga naar inhoud
MAP

TOP De Veenhoop

De Veenhoop

Vanaf de TOP in het centrum van het dorp De Veenhoop, kun je zo het waterrijke Nationaal Park De Alde Feanen intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren of er met het OV naar toe reizen, om van daarruit heerlijk te gaan fietsen, wandelen of varen in een mooie omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en ook in dit geval is er een horecagelegenheid met toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan bezienswaardigheden en routes in de omgeving aangegeven.

De TOP in De Veenhoop is gelegen op parkeerterrein It Stalt in het centrum van het dorp. 

Bereikbaarheid met de auto:
Deze locatie is uiteraard goed bereikbaar met de auto. Je volgt de bruine borden. Op het parkeerterrein van dit Toeristisch Overstap Punt is er altijd voldoende ruimte om je auto gratis te parkeren. Ook is er een aanlegvoorziening voor boten.

Openbaar vervoer:

Kom je met de bus naar De Veenhoop? Goed bezig! Dichtbij de TOP staat een bushalte. Lijn 6121 rijdt naar De Veenhoop. Deze lijn is de OPSTAPPER: reserveer minimaal een uur van te voren. Plan hier je reis met Arriva.  

Vanaf de TOP in De Veenhoop kun je zo natuurgebied De Kraanlannen of Nationaal Park De Alde Feanen intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je TOP De Veenhoop

Kraenlânswei 1
9215 VZ De Veenhoop
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten