Ga naar inhoud
MAP

Restaurant De Bosberg

Appelscha

Even buiten Appelscha, midden in het bos, ligt een sfeervol restaurant – eetcafé – groepsaccommodatie. In de zomer een zonnig terras, in de winter een knapperend haardvuur en het hele jaar door onvoorwaardelijke gastvrijheid. Veel mogelijkheden voor kids.

Welkom bij Restaurant - Eetcafé De Bosberg.

Even buiten Appelscha, midden in het bos, ligt een sfeervol restaurant – eetcafé – groepsaccommodatie. De naam is vertrouwd en vanaf 2010 runnen wij, Gea en Willem Riksen, samen met ons enthousiaste team De Bosberg. In de zomer een zonnig terras, in de winter een knapperend haardvuur en het hele jaar door onvoorwaardelijke gastvrijheid. En sinds 2018 hebben onze gasten ook de mogelijkheid tot overnachting in onze accommodatie, evenals dat dit andersom kan. Gasten welke verblijven in onze luxe groepsaccommodatie kunnen in ons restaurant dineren. Ook verzorgen we voor hen ontbijt en is er gelegenheid tot private cooking in de accommodatie.

Stap eens van de fiets voor een heerlijke kop koffie, of neem uw vrienden mee voor een gezellig en intiem avondje uit eten. Iets te vieren? De authentieke sfeer van het oude pand vormt de perfecte locatie voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. De zwarte vleugel staat speelklaar voor onze muzikale gast.

En de kinderen? Die hebben een streepje voor! De vele kindvriendelijke faciliteiten zullen de kinderen niet snel vergeten. De Bosberg in Appelscha. Welkom!

Kinderhoek:
‘De nieuwe kinderhoek is geweldig geworden!’

Hier vind je Restaurant De Bosberg

Bosberg 3
8426 GJ Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten