Ga naar inhoud
MAP

B&B de Braam

Jubbega

Houd je van een rustige & groene omgeving in een rustiek Fries dorp? Dan is B&B de Braam een aanrader!                                                                                                                             ...

Houd je van een rustige & groene omgeving in een rustiek Fries dorp? Dan is B&B de Braam een aanrader!                                                                                                                                                 

Door de gunstige locatie van B&B de Braam aan de rand van het rustieke Jubbega heb je als bezoeker vrij uitzicht over de achterliggende weilanden.

Naast het genieten van de rust en natuur biedt B&B de Braam verscheidene faciliteiten aan, zowel in de kamer als rondom.

 De slaapgelegenheid binnenin de B&B bestaat uit twee eenpersoonsbedden, waar op verzoek een kinderbedje aan toegevoegd kan worden. Daarnaast beschikt de kamer over een eigen douche en toilet, bovendien is er een TV aanwezig en is toegang tot de Wifi gratis. Ook kun je jouw eigen koffie & thee bereiden en is er voor eigen gebruik een koelkast aanwezig. 

Verder is er in overleg een warme maaltijd (aanschuifmaaltijd) mogelijk. De kamer beschikt over een aparte opgang. Parkeermogelijkheid is er op eigen terrein. Voor fietsen- en motorstalling is er een afsluitbare ruimte aanwezig.

Overigens is de ligging van B&B de Braam midden in de Friese Wouden en het coulisselandschap rond Jubbega perfect voor wandelingen en/of fietstochten via routenetwerken.

Natuurgebieden zoals Oranjewoud, Drents – Friese Woud en de Deelen zijn op fietsafstand. Terwijl je voor culturele activiteiten terecht kunt bij musea in onder andere Gorredijk, Drachten, Heerenveen en Veenhuizen, of voor sportieve activiteiten bijv. in Thialf te Heerenveen.

 Kortom, een perfecte locatie om te verblijven wanneer u van de rust & natuur houdt!                                               

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B de Braam

Bramenstraat 20
8411RA Jubbega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten