Ga naar inhoud
MAP

TOP Earnewâld

Earnewâld

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Earnewâld kun je zo Nationaal Park De Alde Feanen intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren of er met het OV naartoe reizen, om van daaruit heerlijk te gaan fietsen, wandelen of varen in een mooie omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en ook in dit geval zjn er horecagelegenheden met toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan ook routes en bezienswaardigheden in de omgeving aangegeven.

Bereikbaarheid met de auto:
De TOP in Earnewâld is goed bereikbaar met de auto. Volg de bruine borden. Je kunt hier gratis parkeren. Er is ook een passantenhaven te vinden om je boot aan te leggen.  

Openbaar vervoer:
Deze TOP ligt op enkele minuten lopen van de dichstbijzijnde bushalte 'Kruspaed'. Buslijn 6092 brengt je erheen vanaf Rijksweg (N31) bij Nijega. Deze lijn is de OPSTAPPER, reserveer minimaal een uur van te voren. Plan hier je reis met Arriva.

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Earnewâld kun je zo Nationaal Park De Alde Feanen intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je TOP Earnewâld

Wiidswei 1
9264 TL Earnewâld
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten