Ga naar inhoud
MAP

Vakantiehuis De Binnenplaets

Esloo fr

Kom genieten van de luxe en vrijheid van "De Binnenplaets" Ons vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Max 22 personen. 10 slaapkamers een eigen grote huiskamer met keuken en gebruik van de Wellness

Kom genieten van de luxe en vrijheid van "De Binnenplaets"

Ons vakantiehuis De Binnenplaets is een plaats waar onze gasten zich snel thuis voelen. Naast de huiskamer vindt u in ons vakantiehuis 10 slaapkamers allen met eigen badkamer,   maakt u gebruik van ons verwarmd overdekte wellness. Kortom u bent welkom!

De huiskamer/eetkamer

De ruime en lichte huiskamer is sfeervol ingericht, voorzien van een lekkere loungehoek met tv en houtkachel. In de open keuken met bar kunt u eenvoudige maaltijden bereiden. De openslaande deuren geven toegang tot een eigen terras.

Alle multimedia faciliteiten inclusief beamer met groot scherm zijn aanwezig.

De slaapkamers

Er bevinden zich 8 slaapkamers op de Begane Grond, allen met eigen badkamer. Op 2 kamers bevinden zich hoog/laagbedden en in de badkamer beugels bij het toilet en een douchestoel. Op de eerste etage bevinden zich 2 kamers met badkamer.

Wellness

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van onze prachtige Wellnes. Er is een Jacuzzi, tegenstroomzwembad en een sauna.

Terras

Vanuit de huiskamer stap u zo het zonovergoten terras op. Heerlijk in de zon koffie drinken of te lunchen. Met de hele groep op het terras BBQ'en of dineren kan ook, of wat dacht u van een glas wijn bij de vuurkorf  's avonds?

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiehuis De Binnenplaets

De Vrije Vogel
kloosterweg 3
8424 SH Esloo fr
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten