Ga naar inhoud
MAP

TOP Beetsterzwaag/Olterterp

Olterterp

Vanaf het Toeristisch Overstap Punt Beetsterzwaag/Olterterp kun je zo prachtige bossen van Olterterp en Beetsterzwaag intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren, om van hieruit heerlijk te gaan fietsen of wandelen in een mooie omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en ook in dit geval is er een horeca gelegenheid met toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan routes en bezienswaardigheden in de omgeving aangegeven.

Bereikbaarheid met de auto:
De TOP in Beetsterzwaag/Olterterp is goed bereikbaar met de auto. Op het parkeerterrein van dit Toeristisch Overstap Punt aan de Harinxmaweg is er altijd voldoende ruimte om je auto te parkeren, en vanaf daar kun je zo prachtige bossen van Olterterp en Beetsterzwaag intrekken!

Openbaar vervoer:
Ga je met de bus naar Olterterp? Goed bezig! Bushalte Olterterp staat direct bij de TOP. De buslijnen 11 (Drachten-Akkrum), 20  en 21 (beide Heerenveen-Leeuwarden) van Arriva rijden er langs. Plan hier je route met Arriva. 

Vanaf het Toeristisch Overstap Punt Beetsterzwaag/Olterterp kun je zo prachtige bossen van Olterterp en Beetsterzwaag intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je TOP Beetsterzwaag/Olterterp

Harinxmaweg 20
9246 TL Olterterp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten