Ga naar inhoud
MAP

Bed and Breakfast Huisje onder de Linden

Munnekeburen

Huisje onder de Linden is een zeer gastvrije Bed & Breakfast in Munnekeburen vlakbij het natuurgebied de Rottige Meente. Het huisje is van alle gemakken voorzien heeft 2 'woongedeeltes' elk met een eigen slaapkamer en badkamer en een eigen opgang.

In het vriendelijke, landelijke Munnekeburen vind je Bed and Breakfast 'Huisje onder de Linden'. Deze B&B wordt gerund door Paul en Monique die samen 8 jaar rond de wereld hebben gezeild met gasten. Zij zijn zeer gastvrij en hebben er een prachtig plekje van gemaakt in de voormalige 'dorpskroeg'. De 'huisjes' (2 stuks) zijn van alle gemakken voorzien, hebben 4  slaapplaatsen (2 slaapkamers per unit), een eigen badkamer. B&B de Linde heeft een eigen pantry, B&B de Tjonger heeft een eigen keuken. In de grote tuin zijn verschillende zitjes zodat ieder een plekje kan vinden om van een lekker ontbijtje te genieten of zomaar weg te dromen, genietend van het weidse, mooie uitzicht.

Een grote pre is dat je vanuit de B&B zo het natuurgebied de Rottige Meente inloopt of fietst. Ook met de kano kun je dit gebied ontdekken. Een plek waar je veel vogels spot, reeen kunt zien. Kortom een geweldige plek om tot rust te komen of lekker er op uit te gaan en de natuur in te trekken. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bed and Breakfast Huisje onder de Linden

Huisje onder de Linden
Grindweg 94
8485JD Munnekeburen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten