Ga naar inhoud
MAP

TOP Heerenveen/De Heide

Heerenveen

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Heerenveen/De Heide kun je zo recreatiegebied De Heide intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren, om van hieruit heerlijk te gaan fietsen, wandelen of varen in een landelijke omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en meestal is er ook horeca met toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan bezienswaardigheden en routes in de omgeving aangegeven.

De TOP in Heerenveen is gelegen bij recreatiegebied De Heide waar zich ook een zwemstrand bevindt.

Bereikbaarheid met de auto:
De locatie is goed bereikbaar met de auto. Op het parkeerterrein van dit Toeristisch Overstap Punt aan De Dreef is er altijd voldoende ruimte om je auto gratis te parkeren.  

Openbaar vervoer:
Kom je met het openbaar vervoer naar De Heide? Goed bezig! Vanaf station Heerenveen gaat lijn 48 richting Lemmer. Je stapt uit bij de bushalte aan de Roerdomplaan. Vanaf daar is het nog 350 meter lopen naar TOP De Heide. Plan hier je reis met Arriva. 

Vanaf TOP Heerenveen/De Heide kun je zo recreatiegebied De Heide of de plaats Heerenveen intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je TOP Heerenveen/De Heide

De Dreef 1
8445 RZ Heerenveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten