Ga naar inhoud
MAP

vakantiehuisje LAVITAeBELLA

Donkerbroek

In het “andere” Friesland, omgeven door bossen en met uitzicht op het typische coulissenlandschap, vind je onze tot tiny-house omgebouwde paardenstal.

In het “andere” Friesland, omgeven door bossen en met uitzicht op het typische coulissenlandschap, vind je onze tot tiny-house omgebouwde paardenstal. Eigen tuin, privacy, rust en ruimte voor vier personen en een zonsondergang waar je niet op uitgekeken raakt. Oog in oog met buizerd, ree of das? Het zou zomaar kunnen. In de zomer vind je de verkoeling onder de statige eiken. In de winter houdt de Noorse houtkachel je lekker warm. In alle seizoenen ben je meer dan welkom op “ons erf”.

Er is een tweepersoonsbed, gelegen onder de woonkamer, het is een soort ‘vooronder’ waar je ’s avonds lekker induikt. Daarnaast is er een knusse slaapzolder voor zowel twee volwassenen of twee kinderen. Verder is de stal ingericht met woonkamer, keuken met koelkast en badkamer met douche en toilet. De meeste keukenspullen, incl koffie, thee, peper en zout en olijfolie zijn aanwezig. Er is geen cv, liefhebbers van een houtkachel kunnen hier naar hartenlust stoken.

Accommodatietype:
Huisje van hout
Aantal personen:
max. 4 personen
Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je vakantiehuisje LAVITAeBELLA

LAVITAeBELLA
Kapelweg 9
8435 TJ Donkerbroek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten