Ga naar inhoud
MAP

Restaurant Smink *

Wolvega

Restaurant Smink vindt u in Wolvega en is in 2023 bekroond met een Michelinster. Hier kookt Jan Smink samen met zijn keukenbrigade volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving.

Restaurant Smink vindt u in Wolvega en is in 2023 bekroond met een Michelinster. Hier kookt Jan Smink samen met zijn keukenbrigade volgens de Smink-stijl een menu op hoog niveau, met veel lef en met een grote dosis beleving. Jan Smink kookt met de producten waarmee hij als boerenzoon is opgegroeid. De liefde voor Friesland spat dan ook van het bord en samen met zijn brigade zorgt hij voor een unieke gastronomische ervaring.

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Wij bespreken samen met u wat we die middag / avond op het menu hebben staan, hoeveel gangen u wilt eten en wat u daarbij wilt drinken. Vier gangen, acht gangen, wijnen, sappen, bieren, u bepaalt en wij gaan u verrassen. Zie hoe de koks midden in het restaurant aan het werk zijn, beleef de tafelbereidingen en verwonder u over de bijzonder vormgegeven items die u op het bord krijgt.

Hier vind je Restaurant Smink *

Restaurant Smink
Steenwijkerweg 2
8471LA Wolvega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten