Ga naar inhoud
MAP

De Maartjestuin

EESVEEN

Bezoekerstuin-, en Theeschenkerij De Maartjestuin

Aan de rand van landgoed De Eese en langs de route van het ‘Weldadig Rondje’ vindt u De Maartjestuin. Centraal in het prachtige en rustige landschap kunt u genieten van deze sfeervolle tuin met verrassende tuinkamers en mooie doorkijkjes. Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst bloeien hier weelderig de bijzondere vaste planten, rozen, clematissen en siergrassen. Elk bezoek aan De Maartjestuin is anders. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de bezoekerstuin die met veel passie en zorg is aangelegd en wordt onderhouden. Eigenaresse Marjon van Berkel leidt u graag rond en met trots vertelt zij u over de verschillende planten en bijzonderheden van de tuin. Een aanrader!

Kom tot rust en geniet
Verschillende leuke zitjes zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van de kleuren en geuren. Ondertussen wordt u verwend met een heerlijk kopje thee met lekkere home-made taart of een rijkelijk belegd broodje. De theeschenkerij en de hobbykwekerij zijn onderdeel van de tuin en maken dat uw bezoek een verrassend en compleet uitje is. Kom gerust langs.

Met elkaar op pad?
De Maartjestuin is heel geschikt om met een groep te bezoeken. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een gezellig en uitgebreid dagje uit. Wanneer u met een grotere groep wilt komen, is het verstandig om van tevoren te reserveren. Graag tot ziens!

Contactgegevens
Gierwal 3, 8347 JN Eesveen | T (06) 239 27 380 | info@demaartjestuin.nl | www.demaartjestuin.nl

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Maartjestuin

De Maartjestuin
Gierwal 3
8347 JN EESVEEN
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten