Ga naar inhoud
MAP

B&B The Black Horse

Ureterp

B&B&More " The Black Horse" heeft in juni 2014 haar deuren geopend. 4 kamers elk met eigen luxe badkamer op een prive terrein van 3,5 hectare. Gelegen in landelijk Friesland onder de rook van Drachten/ Beetsterzwaag) is de B&B zowel...

B&B&More " The Black Horse" heeft in juni 2014 haar deuren geopend. 4 kamers elk met eigen luxe badkamer op een prive terrein van 3,5 hectare. Gelegen in landelijk Friesland onder de rook van Drachten/ Beetsterzwaag) is de B&B zowel een rustpunt als ook een springplank voor cultuur en winkelen in de directe omgeving. Mogelijkheden tot het meenemen van eigen paard (alle faciliteiten) aanwezig.

Er zijn 2-persoonskamers beschikbaar, die allen over een eigen badkamer beschikken met aparte regendouche, wastafel en toilet. Drie kamers zijn uitgerust met een jacuzzi. Elke kamer is afzonderlijk afsluitbaar.  De kamers zijn geluidsarm en hebben een verwarmde natuurstenen vloer met een eigen thermostaat. Op verzoek zijn er hypoallergene dekbedden en hoofdkussens beschikbaar. Verder is er een gevuld koelkastje en waterkoker aanwezig om thee en koffie te zetten.

De kamers Westen en Oosten hebben een tweepersoonsbed (180×200), de Cottage kamer twijfelaar 140×200 met hoofd en voetbord en kamer de Hooizolder heeft een bed 180×200 met losse matrassen 90 x200. De basis opmaak van de bedden is 1 persoon dekbed. Op verzoek is ook een 2-persoon dekbed mogelijk. Daarnaast heeft elke kamer een eigen ‘werkplek’ (behalve de Cottage kamer) met een eigen tv met dvd-speler.

In de gang op de bovenverdieping bevindt zich een infrarood sauna voor gebruik. Alle gasten samen kunnen gebruik maken van de huiskamer.
Er zijn boeken, “ouderwetse” familiespelen en dvd’s voorhanden. U vindt hier ook uitgebreide informatie hoek over activiteiten in de regio onder alle weersomstandigheden.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B The Black Horse

Lipomwyk 7
9247CH Ureterp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten