Ga naar inhoud
MAP

Westerkerkje

Steggerda

Op zoek is naar een unieke accommodatie ? Het Westerkerkje was ooit het kleinste houten kerkje van Nederland. Nu een heerlijke plek om te ontspannen en om inspiratie op te doen. Je loopt zo de bossen in van het landgoed de Eese.

Het ligt op een unieke locatie vlakbij het drie provinciepunt Friesland, Drenthe en Overijssel. Het Westerkerkje is stijlvol en natuurlijk ingericht. Er kunnen 1-4 mensen overnachten. Op de vide staan twee eenpersoonsbedden, in de achterkamer staat een goede tweepersoons slaapbank. Er is een kleine maar sfeervolle badkamer en de keuken is voorzien van een koelkast met diepvriesvak en een oven. Een t.v. en vaatwasser zijn er niet, wel wifi. 

Het huisje wordt verwarmd door antieke gietijzeren radiatoren. Ook kan er op hout worden gestookt met de bijzondere Bullerjan houtkachel. Buiten is er een grote overkapping, een tuinkachel en verschillende zitjes met een weids uitzicht. Alles is aanwezig om heerlijk te genieten. 

Gasten schrijven dat een midweek tekort is.

"Wat moet je nog toevoegen aan al die mooie ervaringen op de vorige blz van alle gasten. Het is hier echt geschiedenis . De feiten over vroeger, de omgeving kolonie-geschiedenis. de natuur. Wij hebben genoten van alles en het uitzicht, de inrichting, binnen en buitenkant de rust en de prachtige afwisselende omgeving. Het is een lieve bijzondere plek!” 

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Aantal slaapkamers:
1 slaapkamer
Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Westerkerkje

Westerkerkje
Westvierdeparten 11
8395XW Steggerda
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten