Ga naar inhoud
MAP

Vakantiepark Bergumermeer

Suameer

Ons vakantiepark wordt omringd door water en schitterende natuur. Aan de ene kant hebben we het Prinses Margrietkanaal, aan de andere kant het Bergumermeer. Dat maakt ons park uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, watersporters en visliefhebbers.

Waar land & water elkaar ontmoeten

Op zoek naar een vakantie met volop activiteiten voor jong en oud? Een plek waar je tot rust kunt komen, maar ook heerlijk kunt mountainbiken, wandelen, zwemmen, varen en ravotten? Dan is vakantiepark Bergumermeer dit jaar dé vakantiebestemming! De ideale combinatie van inspanning en de welverdiende ontspanning. 

's Ochtends wakker worden in een heerlijke stilte, slechts af en toe onderbroken door het geroep van een groep watervogels. ’s Middags genieten van de gezellige drukte op het water en het strand. En ’s avonds samen in alle rust de dag afsluiten met een wijntje in restaurant Klein Zwitserland. Maak kennis met het volmaakte vakantiegevoel. Maak kennis met vakantiepark Bergumermeer.

Bootverhuur
Vakantiepark Bergumermeer verhuurt valken (open zeilbootjes), sloepen, kano's en SUP boards. Vanaf het vakantiepark vaar je zo de Burgumermar op! 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiepark Bergumermeer

Solcamastraat 30
9262 ND Suameer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten