Ga naar inhoud
MAP

Gea's Appeltaart

Appelscha

Vers gemaakte (plaat)appeltaart naar grootmoeders recept. Naast deze overheerlijke appeltaart bakt Gea allerlei andere lekkernijen. Kijk voor al dat lekkers op haar website.

Om mijn man te verrassen ben ik in 2012 begonnen met het bakken van de lekkerste appeltaart. Als vrouw van een horecaondernemer ken ik de wens dat elke ondernemer, en elk onderscheidend bedrijf ECHTE appeltaart wil verkopen. Huisgemaakt, en vers! Om mijn man te verrassen, of eigenlijk onze gasten ben ik in mijn eigen keuken begonnen met het bakken van Gea’s Appeltaart.

Eerlijke taart op grootmoeders wijze gebakken. Verse appeltjes, smaakvolle bodem en uiteraard zonder toevoegingen zoals E nummers en conservering. Met dank aan Cees, het bakkertje uit de buurt die zijn geheim in al z’n eenvoud met me wilde delen. Verrast door het succes van mijn taarten bleek al snel dat de verkoop van appeltaart in mijn man’s bedrijf werd verdubbelt. De 1e stappen naar waren gezet en zo ben ik mijn bedrijf begonnen, wat nu alweer sinds 2012 Gea’s Appeltaart heet.

Inmiddels zijn er tientallen horeca en aanverwante bedrijven die wekelijks hun bestelling doen. En ik? ik ben inmiddels verhuisd naar een professionele productiekeuken en bak vol overgave appeltaart, brownies, chocoladetaarten, bokkepootjestaart, cupcakes, magnum cakes, kindertaarten, koekjes en cake voor iedereen die echte kwaliteit wil. En als moeder? Maak ik graag traktatie pakketjes voor uw kleintjes zodat ze stiekem dezelfde overheerlijke appeltaart kunnen uitdelen op verjaardagen of feestjes. Maar deze taart moet iedereen kunnen proeven en dat?? Dat kan!

Kijk voor meer informatie op de website van Gea's Appeltaart

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Gea's Appeltaart

Bosberg 3
8426 GJ Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten