Ga naar inhoud
MAP

De Buytenplaets

Noordwolde

Aan de rand van Vlechtdorp Noordwolde.

Aan de rand van Vlechtdorp Noordwolde, in het prachtige coulissenlandschap van De Friese Wouden, vlak bij De Weerribben en het Drents Friese Woud vindt u De Buytenplaets. Niet alleen theeschenkerij gelegen in een tuin van 6000 m2, maar uitgangspunt van vele arrangementen. Bij De Buytenplaets wordt iedere dag vers gebakken. U kunt u er verschillende teas krijgen, maar ook bijzondere lunches en eventueel een avondmaaltijd. Alleen al de taartjes zijn een bezoekje waard!

 In de omgeving is veel te doen: fietsen, wandelen, golfen, musea, tuinen. Daarom heeft De Buytenplaets allerlei arrangementen samengesteld; u vindt ze op www.debuytenplaets.nl 's Winters wordt de theeschenkerij vaak gebruikt voor brainstormsessies, workshops en vergaderingen; in voorjaar, zomer en herfst vindt u bij mooi weer ook een plaatsje in een van de vele tuinkamers die rond de theeschenkerij zijn aangelegd.

De Buytenplaets is een Weldadig Oord, onderdeel van kunstroute Weldadig Kunstrondje en is Stiek'm Trots op Weststellingwerf!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Buytenplaets

Dwarsvaartweg 8
8391ML Noordwolde
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten