Ga naar inhoud
MAP

Vakantiehuis Leenhuys Akkrum

Akkrum

Leenhuys Akkrum is een prachtig vakantiehuis voor 4 personen en ligt op een voormalig boerenerf in hartje Friesland. Leenhuys Akkrum staat in een mooie boomgaard met ruime buitenplaats en een fenomenaal uitzicht. Rust, Ruimte en privacy.

Leenhuys Akkrum is rust, ruimte en privacy. In Leenhuys Akkrum voel je de ruimte en het landelijke gevoel waardoor je ‘eruit’ bent en tot rust komt. 

Buiten genieten

Leenhuys Akkrum is een gastenverblijf met eigen parkeerterrein op een voormalig boerenerf in hartje Friesland. Aan de ene kant een prachtige boomgaard en aan de andere kant vrij uitzicht over de weilanden en landerijen. Voorzien van een ruim terras met tuinmeubels aan de zuidzijde en een zitje aan de oostzijde voor de opkomende zon. Bij mooi weer is er altijd een heerlijke plek om te zitten. Daarnaast beschikt Leenhuys Akkrum over een afsluitbaar fietsenhok met stroomvoorziening. 

Unieke Ligging

Leenhuys Akkrum ligt in een prachtige boomgaard met ruime buitenplaats en een fenomenaal uitzicht. Heerlijk rustig en privé met voldoende privacy. Er zijn geen andere gasten in het verblijf. Naast de unieke plek zijn er allerlei leuke dingen te doen in de omgeving. 

De levendige watersportdorpen Akkrum, Terherne en Grou liggen op (korte) fietsafstand van Leenhuys Akkrum. De grotere plaatsen zoals Sneek, Leeuwarden, Heerenveen en Joure zijn goed te bereiken en liggen op ca. 15 km afstand. 

Voel je thuis

Leenhuys Akkrum is modern en sfeervol ingericht. Daarnaast is het huis van alle gemakken voorzien om zorgeloos te genieten. Het vakantiehuis heeft optimaal comfort dankzij de goede isolatie. De moderne, hedendaagse woning is perfect afgewerkt en is van alle gemakken voorzien. Er is gekozen voor een modern interieur met vintage elementen, een verrassende en mooie combinatie. Enerzijds een nieuwe keuken en frisse nieuwe bedden, anderzijds zorgen de vintage items voor warmte en sfeer in het lichte en moderne interieur. Stijlvol en warm, maar ook comfortabel, fris en schoon.  Parkeren kan op het terrein.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiehuis Leenhuys Akkrum

Oudeschouw 3
8491MP Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten