Ga naar inhoud
MAP

TOP Bakkeveen

Bakkeveen

De TOP in Bakkeveen is hét startpunt voor je wandeling of fietstocht in Bakkeveen en omgeving. Vanaf Toeristisch Overstap Punt Bakkeveen kun je zo de mooie heidevelden intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto parkeren of er met het OV naartoe reizen, om van hieruit heerlijk te gaan fietsen of wandelen in een mooie omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en ook in dit geval is er horeca met een toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan bezienswaardigheden in de omgeving aangegeven.

Bereikbaarheid met de auto:
De TOP van Bakkeveen is goed bereikbaar met de auto. Op het parkeerterrein van dit Toeristisch Overstap Punt aan de Mjumsterwei is er altijd voldoende ruimte om je auto te parkeren, en vanaf daar kun je zo prachtige Bakkeveenster duinen intrekken!

Openbaar vervoer:
Kom je met de bus naar Bakkeveen? Goed bezig! Je komt er met buslijn 84 Arriva (Heerenveen-Assen) en stapt uit bij de bushalte aan de Brink in het centrum van Bakkeveen. Na 800 meter lopen bereik je de TOP van Bakkeveen. Plan hier je route met Arriva.

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Bakkeveen kun je zo de mooie heidevelden intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je TOP Bakkeveen

Mjumster Wei 16
9243 SK Bakkeveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten