Ga naar inhoud
MAP

Kloesewier

De Veenhoop

Origineel overnachten of vergaderen in een oude school? Bij Kloesewier kan het!

Waan je terug in je schooltijd door te overnachten of vergaderen in de oude basisschool van De Veenhoop!

Deze school heeft bijna 100 jaar bestaan. In 2018/2019 is de school volledig gerenoveerd en vanaf april 2019 omgedoopt tot Kloesewier, een accommodatie die plaats heeft voor 10 personen, vergaderen kan met groepen tot 30 personen.

Als gast heeft u de beschikking tot het grootste lokaal van circa 70 vierkante meter met daarin o.a. een keuken en een bar. Het originele schoolbord, dat tot 2013 gebruikt is, hangt nog aan de wand en menigeen zal teruggaan naar zijn basisschooltijd door de aankleding met authentieke schoolkaarten, schoolboeken, spelletjes en telraampjes.

Op de bovenverdieping van het pand, uitsluitend te bereiken per trap, bevindt zich de slaapzaal voor 8 personen met daarin vijf betimmerde bedstedes en drie losse boxsprings. Het is ook mogelijk om een tweepersoonsbed van de twee losse boxsprings te maken, er komt dan nog een topmatras overheen. Daarnaast is er boven een afzonderlijke slaapkamer met een tweepersoonsbed. Er is tevens een toilet en een badkamer met twee wastafels en twee douches aanwezig.

U kunt ook gratis gebruik maken van de draadloze internet verbinding (Wifi).

Daarnaast kunt u bij ons kajaks huren.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Kloesewier

Eijzengapaed 4
9215 VV De Veenhoop
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten