Ga naar inhoud
MAP

Bakkerij Baarsma

Boornbergum

Bakkerij Baarsma is al ruim 40 jaar een vertrouwd adres voor brood, gebak, taart, koek en ander banket. Altijd vers en ambachtelijk geproduceerd. De Fryske bakkerij is sinds 1979 in bezit van de familie Baarsma.

Bakkerij Baarsma is al ruim 40 jaar een vertrouwd adres voor brood, gebak, taart, koek en ander banket. Altijd vers en ambachtelijk geproduceerd. De Fryske bakkerij is sinds 1979 in bezit van de familie Baarsma. In eerste instantie was het bedrijf gevestigd aan de Oudeweg in Drachten. 18 jaar lang heeft de familie daar met passie en plezier brood en banket gebakken en verkocht. In 1997 verhuisde de bakkerij naar Boornbergum.

Het brede assortiment van Bakkerij Baarsma wordt aangevuld met speciale banketwaren die volledig op uw wensen worden afgestemd. Voor bruidstaarten, speciaal gebak, fototaarten, themataarten of andere banketideeën kunt u contact opnemen met de bakkerij zodat we uw wensen door kunnen nemen.

Bovendien kunt u nu gebruik maken van de ontbijtservice en saucijzenbroodjesservice van Bakkerij Baarsma. Gemakkelijk telefonisch of via de website te bestellen en gratis bezorgd op de door uw gewenste plek op het door u gekozen moment.   Daarom kiest u voor Fryske Bakkerij Baarsma uit Boornbergum.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Bakkerij Baarsma

Westerbuorren 4
9212 PL Boornbergum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten