Ga naar inhoud
MAP

Restaurant het Witte Huis

Olterterp

Onze keuken laat zich het beste omschrijven als de mondiale keuken. Één die zeer divers is. Wij vinden het belangrijk nog ouderwets aandacht te besteden aan wat er bereid wordt. Onze ‘Tournedos Stroganoff’ wordt bijvoorbeeld nog traditioneel aan...

Onze keuken laat zich het beste omschrijven als de mondiale keuken. Één die zeer divers is. Wij vinden het belangrijk nog ouderwets aandacht te besteden aan wat er bereid wordt. Onze ‘Tournedos Stroganoff’ wordt bijvoorbeeld nog traditioneel aan tafel voor u bereid! Wij volgen met een regelmatig wisselende kaart de seizoenen en houden graag rekening met uw speciale wensen. Wij werken bij voorkeur met producten die uit eigen regio komen, zoals de kazen uit Tijnje.

Vanwege de goede bereikbaarheid en de ruime opzet van ons restaurant zijn wij een ideale locatie voor een (zakelijke) lunchafspraak. U kunt hier van 11.30 tot 17.30u terecht voor gerechten van de lunchkaart. Maak uw keuze uit onze kleine kaart met o.a. diverse broodjes en heerlijke salades, of geniet van een uitgebreide lunch van het a la carte menu.

Wij bieden de mogelijkheid voor zowel intieme diners als voor een ‘snel hapje buiten de deur’. Wij serveren een Shared dining menu en u kunt bij ons voordelig uw eigen menu samen stellen uit ons a la carte menu.

Shared dining menu  € 37,50
3- gangenmenu € 33,50
4-gangenmenu € 37,50

Bij mooi weer is er gelegenheid te dineren op het gezellige terras. Bekijk onze a la carte menukaart.

Hier vind je Restaurant het Witte Huis

Van Harinxmaweg 20
9246TL Olterterp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten