Ga naar inhoud
MAP

De Kletskous Damesmode

Akkrum

De Kletskous in Akkrum, voor fashion collecties van Elbsand, Ragwear, Angels Jeanswear, Maicazz & Zizo , Dreamstar, Base Level, Tom Tailor, &Co Woman, Enjoy, Zoso, Yest en veel meer. Ik zie je bij de Kletskous in Akkrum of shop online!

In Akkrum, óns watersportdorp met haar gezellige havens, terrassen en leuke winkels zijn wij met boetiek de Kletskous sinds jaar en dag een begrip voor regionale klanten en toeristen uit binnen- en buitenland. Voor elke vrouw van maat 36 tot 44 wat wils, een fijne watersport/maritieme look, vrouwelijk elegant, sportief stoer, casual chique en zakelijke look.

Wij bieden een ruim en kwalitatief aanbod, en voor de trendy, casual en stijlvolle vrouw, een fijne en gezellige plaats om te shoppen. Zowel de twintiger, de zelfbewuste vijftiger als zeventiger kunnen bij ons terecht voor mooie sets, een fijne spijkerbroek of pantalon, mix and match, jurken/rokken, blouses, blazers, vesten en zoveel meer, je vindt het allemaal in fantastische Topmerken. 

Heb je nét 1 of 2 maatjes meer, dan kan je nog geen 25 meter verderop terecht bij onze prachtige winkel voor een Maatje Meer: De Dames van Akkrum. Geen vrouw en figuur is hetzelfde vandaar dat we een compleet winkelconcept bieden in 2 winkels van maat 36 t/m maat 56. Dus ik zou zeggen, ik zie je bij de Kletskous in Akkrum!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Kletskous Damesmode

Heechein 54
8491 EN Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten