Ga naar inhoud
MAP

UtSicht

Bakkeveen

Wij heten u graag van harte welkom op onze camping UtSicht. De naam doet het al vermoeden, uit het zicht van uw dagelijkse beslommeringen en uiteraard ook een prachtig uitzicht. Onze camping ligt te midden van weilanden, bos en heide rondom Bakkeveen.

Wat is er allemaal te vinden bij mini-camping UtSicht:                       
Wij heten u graag van harte welkom op onze camping UtSicht. De naam doet het al vermoeden, uit het zicht van uw dagelijkse beslommeringen en uiteraard ook een prachtig uitzicht. Onze camping is gelegen in het Zuidoosten "Het Andere Friesland"  in Friesland. Het punt waar Friesland, Drenthe en Groningen samenkomen.  U kunt hier al fietsend of wandelend genieten van de heide, het bos en het coulissselandschap.
                                                                                                                                                                                                             
Voorzieningen indeling camping:                                                             
Camping UtSicht is een gemoedelijke camping, met maximaal 15 plaatsen voor caravans. Deze ruime plaatsen zijn voorzien van een tegelplateau. Er is een tentplek en ruimte voor trekkers met een klein tentje.
Voorzieningen: Douches, toiletten, Wifi,  er is buiten en binnen gelegenheid om uw afwas te doen. Er zijn oplaadpunten voor de fietsen (in de overdekte fietsenstalling), folderkast met informatie van de activiteiten in de omgeving.                                                                                                                                           

Bos, heide en coulissenlandschap, wandelen en fietsen:                   
De gasten die bij ons komen, zoeken rust en genieten met een wandel en-of fietstocht van de mooie natuur. Het geeft ons veel voldoening als de gasten terugkomen van een mooie fietstocht, waar ze enthousiast over vertellen of op een andere manier de omgeving hebben verkend. Dit kan zijn door een museum bezoek of een dagje naar één van de Waddeneilanden enzovoorts.                                            
Wij genieten zelf als campingbeheerders van de gemoedelijke omgang tussen de gasten tijdens hun verblijf op onze camping. Komt men elkaar in de wandelgangen tegen, is een uitwisseling van mooie uitstapjes en tips, (voor wie dit wil natuurlijk) heel gewoon. Veel  van onze gasten hebben ervaring met de (gezins)campings, maar dat is verleden tijd, te druk en men maakt geen gebruik meer van de extra faciliteiten, die deze campings bieden. Onze gasten gaan/ kunnen over het algemeen meerdere keren per jaar op vakantie, omdat ze voor de noodzakelijke voorzieningen een minimale prijs betalen.                                                                   

Cultuur, winkelen of andere uitstapjes:                                                      
De steden Leeuwarden, Groningen en Assen zijn per auto in 30 minuten (of minder) bereikbaar. Drachten is 15 minuten met de auto, de fiets wordt dan als vervoermiddel gebruikt.

Milieubewuste camping:                                                                                 
Er is geïnvesteerd in zonnepanelen en zonnecollectoren. Het campingterrein is ruim opgezet met bomen. struiken en bloeiende planten. 

Pipowagen:                                                                                                         
Natuurlijk genieten in een gezellig ingerichte pipowagen met UtSicht over de weilanden. In de nabij gelegen bossen en op de heide, kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Onze pipowagen is geschikt voor 4 personen. De pipowagen heeft een bedstee, slaapbank, sfeerkachel, TV, koelkast en een toilet. U bent van harte welkom bij de familie van der Molen op De Biskop 9 te Bakkeveen. www.utsicht.nl

Accommodatietype:
Huisje van hout
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten