Ga naar inhoud
MAP

Slagerij Biesma

Opeinde

Slagerij Biesma bestaat sinds 1901 en staat al die jaren voor pure ambacht. Onze kwaliteit is constant en vindt u terug in al onze producten. Innovatie en duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze werkwijze.  Wij verwelkomen u graag in onze slagerij.

Een begrip in Opeinde en omstreken

Slagerij Biesma bestaat inmiddels al 123 jaar en staat al die jaren voor pure ambacht. Een lange historie.
Waar slagerij Biesma meer dan 100 jaar geleden in Opeinde werd opgericht, is in het nostalgische pand nog altijd de sfeer te proeven van vier generaties vakmanschap, Onze kwaliteit is constant en vindt u terug in al onze producten. Innovatie en duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze werkwijze. Slagerij Biesma bestaat sinds 1901 en staat al die jaren voor pure ambacht. Een lange historie. De pure ambacht en het vakmanschap vindt u terug in onze winkel en in onze worstmakerij, waarin wekelijks worstsoorten en vleeswaren worden geproduceerd volgens traditionele recepten. Maar ook vergeten wij niet te vernieuwen en worden veel producten volgens eigentijdse recepten bereid. Een combinatie waar wij trots op zijn. Onze rookworsten zijn al diverse malen bekroond en zijn uitstekend te combineren met diverse warme maaltijden, maar ook lekker als borrelhapje.

Voor particulieren, maar ook voor het bedrijfsleven kunnen wij heerlijke buffettensaladeschotels en hapjesschotels verzorgen. Alles geschiedt in overleg en wordt op maat gemaakt.

Wij verwelkomen u graag in onze slagerij.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Slagerij Biesma

Kommisjewei 113
9218 PD Opeinde
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten