Ga naar inhoud
MAP

Trekkershut Singel

Jubbega

Een prachtige trekkershut voor er even tussenuit. Maximaal 4 nachten voor een bijzondere ervaring.

Overnachten in onze trekkershut op Natuurkampeerterrein minicamping Singel is een bijzondere ervaring. De hut is knus  en geeft een behaaglijk onderkomen voor de nacht. Met uitzicht over de weilanden geeft onze hut alle gelegenheid om tot rust te komen, idiaal voor mensen die wandelend of fietsend trek vakanties houden, maar ook voor gasten die een paar dagen niets willen. Met een prive terras om heerlijk van de zon te genieten en lekker buiten te zijn. De trekkershut geeft gasten een slaapgelegenheid voor vier personen. Maar is natuurlijk zeer geschikt om lekker met z'n tweeën te genieten van rust en ruimte.

Binnen in de trekkershut wordt u warm onthaald door de hout afwerkingen. Het is een ruimte die bestaat uit een bedstee en een zithoek. Er zit geen keuken en sanitair in, maar die is wel op de camping aanwezig. Wel is de trekkershut voorzien van een waterkoker. Vind u het plezierig om een maaltijd te bereiden, dan kan dit in de gezelschapsruimte op de camping. Daar bevind zich een kleine keuken met potten, pannen en servies waar u gebruik van kunt maken. De hut heeft wifi.

Voor een goede nachtrust is de bedstee in de trekkershut voorzien van een lattenbodem en een dikke matras. Van de zithoek kan een bed worden gemaakt. De banken hebben heerlijke kussens die gebruikt kunnen worden als matras.
Gasten kunnen hier prima op slapen in hun eigen slaapzakkenen onderlaken. Maar voor wie zonder slaapzakken komt is er altijd de mogelijkheid om dekbedden en bedlinnen te huren.

Bij een verblijf in de trekkershut maakt u gebruik van het sanitair van de camping. Dit gebouw ligt 25m van de hut en is onlangs compleet duurzaam vernieuwd. Wij dragen het keurmerk GreenKey goud.
De sanitaire voorzieningen zitten bij de prijs in. Wij maken geen gebruik van muntautomaten.
Daarnaast is er gelegenheid om de afwas te doen in een ruime zitruimte met boekenkasten vol leesplezier en spelletjes, een heerlijke ruimte waar kinderen zich vermaken terwijl ouders daar afwassen. Ook is er een wasmachine aanwezig.
Een nachtemmer of een cassette toilet kunnen in een aparte ruimte geleegd worden.

Huisdieren, roken en open vuur zijn niet toegestaan in de trekkershut.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Trekkershut Singel

M. Musch
singel 23
8411CJ Jubbega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten