Ga naar inhoud
MAP

Museum Arrangement (3-daags)

Ontsnap aan de dagelijkse routine met het Museum Arrangement, een drie dagen durende ervaring vol ontdekkingen en ontspanning. Gedurende dit arrangement geniet je van twee overnachtingen in ons comfortabele hotel, compleet met heerlijke ontbijten om de dag goed te beginnen. Bij aankomst verwennen we je met een smaakvol driegangenmenu in ons restaurant, een perfecte introductie tot je verblijf.

Maar dat is nog niet alles; dit arrangement biedt ook culturele verrijking met de keuze tussen twee fascinerende musea: het Museum Belvedere in Oranjewoud of het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Verken de kunst of duik in de geschiedenis, afhankelijk van je interesses.

En voor degenen die nog meer ontspanning zoeken, hebben we exclusieve faciliteiten tot je beschikking. Geniet van een filmavond in onze privé-bioscoop, waar je je favoriete films kunt bekijken in alle comfort. Plus, ontspan en verwen jezelf in onze wellnessruimte, compleet met sauna's en ontspanningsfaciliteiten. (Badjassen zijn beschikbaar tegen een toeslag van €5,00 per stuk.)

Dit alles wordt aangeboden tegen een vanafprijs van slechts €162,50 per persoon op een luxe kamer, gebaseerd op twee personen per kamer. Voor degenen die een nog luxueuzere ervaring wensen, bieden we villa kamers aan voor €142,50 per persoon, ook gebaseerd op twee personen per kamer.

Laat ons Museum arrangement je wegvoeren naar een wereld van cultuur, comfort en ontspanning - een perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Ontdek het Zuidoosten van Friesland met het driedaagse museumarrangement van Hotel Restaurant Lunia in Oldeberkoop.

vanaf € 142.00

Toon resultaten