Ga naar inhoud
MAP

Zeilschool Pean

Akkrum - Nes

Pean is een recreatiebedrijf in hartje Friesland. Het is een zeilschool waar je goed leert zeilen én veel plezier beleeft op zeilkamp. Daarnaast is het jaarrond de plek waar groepen tussen de 10-130 personen verblijven in een van de groepsaccommodaties.

Pean is een recreatiebedrijf in hartje Friesland. Het is in de eerste plaats een zeilschool waar je goed leert zeilen én veel plezier beleeft op zeilkamp. Daarnaast is het jaarrond de plek waar groepen tussen de 10-130 personen verblijven in een van de groepsaccommodaties. En bovendien is het vertrekpunt voor je vaartocht met sloep of valk door het waterrijke Friesland.

Friesland en zeilen - Die combinatie vind je bij Pean. Midden in de natuur, direct aan open vaarwater. Dat maakt het zo'n geschikte plek voor zeilschool en bootverhuur.

Zeilkampen zijn er voor iedereen tussen 8-19 jaar in de zomer. Voor gezinnen zijn er speciale kampen in de meivakantie en met Pinksteren. Aparte, kleine leeftijdsgroepen zijn kenmerkend voor onze zeilschool.
De groepsaccommodaties 'Jister' en 'Berch' zijn te huur op basis van zelfverzorging. Verzorging van maaltijden en/of programma kun je ook aan Pean overlaten.
Wil je niet zelf moeten zorgen, maar juist verzorgd worden? Zie daarvoor onder arrangementen. Ook voor bedrijfsuitjes.
Bootverhuur in hartje Friesland: zeilen in de valk, varen met een motorsloep of motorbootje.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zeilschool Pean

Pean 1
8494 NB Akkrum - Nes
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten