Ga naar inhoud
MAP

De Koeien van Sinnige

Appelscha

In ons appartement ben je dichtbij de koe, dichtbij de boer en dichtbij de natuur. Met al het goede wat het boerenleven te bieden heeft.

Wil je even opladen? En ben je toe aan een andere omgeving? 

Kom tot rust in ons luxe appartement, slaap op een heerlijke boxspring met deluxe topper, word wakker met koeiengeluiden, zet verse cappuccino (verser kan niet) en wandel of fiets zo de bossen in.

Het nabij gelegen natuurgebied Nationaal Park het Drents-Friese wold kenmerkt zicht door stuivend zand, glooiende duinen, prachtige heide en schitterende bossen, maar ook zompig moeras en stille vennen. Het is het één na grootste bos- en heidegebied van Nederland en doet de bewoonde wereld ver weg lijken. Plof na een mooie wandeling lekker neer op de bank met je favoriete netflix-serie.

Bereid in de ruim uitgeruste keuken een lekkere maaltijd of laat een heerlijke burger van de Koeien van Sinnige bezorgen. Een glasvezelverbinding zorgt dat je ook ongestoord kunt werken op de comfortabele stoelen. Op verzoek serveer ik graag een heerlijke vers ontbijt voor je.

Op ons moderne melkveebedrijf kunnen onze koeien zelf kiezen wanneer ze gemolken worden en lopen ze 's zomers heerlijk in de wei. We laten je graag kennismaken met het boerenleven.

 Wat anderen zeggen:

“Gelijk bij aankomst een zeer warm ontvangst. Het appartement is van alle gemakken voorzien en zeer dichtbij het mooie natuurgebied Drents Friese Wold, perfect om te fietsen of te wandelen. Aafke is een geweldige gastvrouw die het haar gasten graag naar de zin wilt maken. Super leuk dat wij ook een rondleiding kregen over de boerderij, mooi om te zien dat de koeien het hier zo goed hebben. Ontzettend genoten van de prachtige omgeving en de gastvrijheid van de familie Sinnige. Wij komen in ieder geval zeker nog een keer terug, echt een aanrader!!“

Kortom: in ons appartement ben je dichtbij de koe, dichtbij de boer en dichtbij de natuur. Met al het goede wat het boerenleven te bieden heeft. Wij verwelkomen je graag <![if !vml]><![endif]>

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Koeien van Sinnige

De Koeien van Sinnige
De Bult 6 6
8426SK Appelscha
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten