Ga naar inhoud
MAP

Parc Bûten by REBL Outdoor

Jubbega

Parc Bûten is de Glamping locatie van Zuid Oost Friesland. Gelegen in een mooi rustig en bosrijke omgeving is het de uitvalsbasis om te genieten van rust en mooie natuur vanuit een sfeervol ingerichte Glamping Tent.

Parc Bûten is onderdeel van REBL Outdoor en is de tweede locatie van ons Glamping concept in Friesland. Back to Basic met een vleugje luxe is ons motto en dat vind je terug in onze sfeervol ingerichte Bell Tenten. Ideaal voor jonge gezinnen en jong volwassenen die op zoek zijn naar rust en natuur en de back to basic ervaring willen aangaan, maar met een vleugje luxe zoals echte, verwarmde, bedden, een eigen Nespresso apparaat en een vuurtje stoken in de vuurschaal bij de tent. Op ons mooie park, gelegen aan het bos met een eigen zwem-/visvijver hoef je niks. Een echte slow-vakantie!

De omgeving leent zich uitstekend om mooie fietsroutes te maken , vanaf onze locatie kunt u het mooie Friesland ontdekken. De sfeervol ingerichte Bell Tenten zijn ruim opgezet met vrij uitzicht en van alle gemakken voorzien. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Parc Bûten by REBL Outdoor

Kromhoutsreed 6 A
8411KK Jubbega
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten