Ga naar inhoud
MAP

Sloep huren Friesland

De Wilgen

Wil je een sloep huren in Friesland? Yachtcharter De Drait verhuurt sloepen geschikt van 2 t/m 12 personen. Ideaal voor een dagje uit, maar ook geschikt voor een langer verblijf op het water.

Op zoek naar een uniek dagje uit? Huur eens een DrachtsterSloep en verken de Friese Meren. De sloepen van Yachtcharter De Drait zijn uitgerust met allerlei voorzieningen en daardoor ideaal voor een groepsuitje, personeelsuitje of familie-uitje. Ook als je nog nooit hebt gevaren, hoef je je geen zorgen te maken: de sloep is eenvoudig te besturen. Bovendien geven wij, indien gewenst, een uitgebreide instructie voor vertrek!  

Onze sloepen zijn geschikt van 2 t/m 12 personen en lenen zich uitstekend om door de natuur te varen. Wil je aanleggen bij een van de vele terrassen aan het water? De aanwezige boegschroef maakt het manoeuvreren en aanleggen met de sloep extra eenvoudig.

Wist je dat wij ook sloepen verhuren, waarmee je langer op het water kunt verblijven? De Kampeersloep en CabinSloep zijn ideaal om een midweek, weekend of langere periode te varen. Deze zijn onder andere voorzien van een toilet, tweepersoonsbed, kooktoestel en wasbak.

Voor een dagje uit bieden wij routes naar Nationaal Park De Alde Feanen, diverse strandjes, het Bergumermeer, Eernewoude, Grou en Akkrum. Voor een langere periode bieden wij routes naar Leeuwarden, de Friese Meren of kun je zelfs de Elfstedenroute varen.

Meer informatie: Yachtcharter De Drait of Sloep huren in Friesland

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Sloep huren Friesland

Biskopswei 27
9213 VM De Wilgen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten