Ga naar inhoud
MAP

Gastenverblijf Klein Eden

Olterterp

Welkom in Olterterp, landelijk gelegen tussen Drachten en Beetsterzwaag, ligt op eigen grond het luxe gastenverblijf Klein Eden -romantisch- voor 2 pers. Met als optie een buiten jacuzzi bij te boeken.

Landelijk genieten Klein Eden 2p. luxe huisje privé jacuzzi

Contactloos verblijf i.v.m met corona.
Welkom in Olterterp, landelijk gelegen tussen Drachten en Beetsterzwaag, ligt op eigen grond het luxe gastenverblijf Klein Eden -romantisch- voor 2 pers. Met sfeervolle en complete inrichting, veranda en privétuin van 2700 m2 (half voetbalveld genoeg?) met schitterend weids uitzicht. 

Het luxe gastenverblijf is van alle gemakken voorzien -overal vloerverwarming en helemaal privé. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk samenzijn middenin de natuur. Je merkt aan alles dat het gastenverblijf met liefde en met oog voor detail is ingericht.  Bij aankomst is de goede boxspring opgemaakt en liggen de handdoeken klaar zodat de vakantie gelijk kan beginnen. Alles is aanwezig alleen toilettas mee. Je hoeft de deur niet meer uit! 

Naast onze woning heb je een eigen ingang met privé parkeerplaats en schuurtje/bijkeuken voor de fietsen met oplaadpunt. Omdat het hier zo groot is noemen we dit het boshuisje. Na een goede nachtrust wordt je wakker van de vele vogels en met een bakje koffie op de veranda kun je genieten van het uitzicht. Hier kom je tot rust! Je hoeft niets alleen maar genieten. 

Je kunt hier relaxen mét of zonder Jacuzzi. Wie droomt er nu niet van? Boek hem erbij voor optimale ontspanning, hij staat altijd klaar voor gebruik. Onze jacuzzi is luxe en ruim met veel massagejets en romantische lichttherapie en helemaal privé. 

ROMANTISCH wellness ARRANGEMENT, EVEN HELEMAAL WEG; 
Vanaf begin oktober tot eind april hebben we een romantisch wellness arrangement van 3 dagen en 2 nachten. Een heerlijke mini-vakantie om de batterij weer op te laden én kennis te maken met de ontspannende werking van de jacuzzi. Alle stress spoelt van je af! 
TIP: Wacht niet te lang, er zijn nog enkele weekendjes beschikbaar!

Als je aan Friesland denkt, denk je aan water. Hier ben je in '-de Friese wouden- het 'andere' Friesland met mooie oude bossen en zandverstuivingen, waar je prachtig kunt fietsen (knooppunten) en wandelen in de mooie natuurgebieden en de pittoreske dorpjes. De pontjes-route is zeker een aanrader. In het gastenverblijf ligt een informatiemap klaar. Kortom, een perfecte keuze voor een heerlijke vakantie in eigen land.

Vanaf A’dam ben je hier al in 1,5 uur! En binnen een half uurtje ben je in Drenthe of in grote steden als Leeuwarden en Groningen.

MEER WETEN?
Om teleurstelling te voorkomen kijk eerst op onze kalender; www.klein-eden.nl Onze gasten beoordelen ons met een 9.3 en hier zijn we super trots op!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Gastenverblijf Klein Eden

Aldhof 3
9246TM Olterterp
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten