Ga naar inhoud
MAP

Zuivelboerderij Westerleane

Terwispel

Op de Westerleane wordt sinds 2014 boerenzuivel gemaakt. Begonnen we met een pannetje in eigen keuken, tegenwoordig werken we in een professionele zuivelruimte die voldoet aan alle strenge wet- en regelgeving. Hier maken we de lekkerste boerenzuivel!

“Westerlaan” is de oude naam van de landerijen waarop ons melkveebedrijf staat … en naamgever van onze zuivelboerderij. Fries als we zijn, hebben we deze naam wel even vertaald naar “Westerleane.”


Op de Westerleane wordt sinds 2014 boerenzuivel gemaakt. Begonnen we met een pannetje in eigen keuken, tegenwoordig werken we in een professionele zuivelruimte die voldoet aan alle strenge wet- en regelgeving. Hier maken we de lekkerste boerenzuivel voor je, waarvan de gezonde, volle melk van onze koeien de basis is.


Dagelijks worden onze 85 melkkoeien door twee DeLaval robots gemolken. En omdat we het weiden zo belangrijk vinden, lopen ze van het voorjaar tot en met het najaar lekker buiten! Niet alleen de melkkoeien, maar natuurlijk ook de kalfjes en pinken krijgen alle zorg en aandacht die ze nodig hebben en we geven ze alleen het beste voer dat er is. Wat we doen, doen we met passie en dat levert een mooie, gezonde veestapel op waar we bijzonder trots op zijn!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zuivelboerderij Westerleane

Alde Dyk 50
8407 AG Terwispel
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten