Ga naar inhoud
MAP

Open Huizen Dag 2024 bij de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds

Beetsterzwaag

Op woensdag 28 februari 2024 opent de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, haar deuren tijdens de ‘Open Huizen Dag’. Op deze dag geven we een inkijkje in het reilen en zeilen van het vakantiehuis. Iedereen is van harte welkom. Een afspraak...

Op woensdag 28 februari 2024 opent de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, haar deuren tijdens de ‘Open Huizen Dag’. Op deze dag geven we een inkijkje in het reilen en zeilen van het vakantiehuis. Iedereen is van harte welkom. Een afspraak maken is niet nodig. De koffie staat klaar!

Onbeperkt samen vakantie vieren
In de drie aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds vieren kinderen die extra zorg nodig hebben en hun families onbeperkt vakantie. Want als je kind langdurig ziek is of een beperking heeft, dan vraagt dat veel van een gezin. In de vakantiehuizen kunnen deze families weer even tot elkaar te komen. Hier kunnen zij helemaal zichzelf zijn en samen de fijnste herinneringen maken. De vakantiehuizen ontvangen geen subsidie en functioneren dankzij sponsors, donaties en de inzet van vrijwilligers. Kom jij langs bij de Hoeve op 28 februari?

Wanneer:
28 februari
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Open Huizen Dag 2024 bij de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds

Ronald McDonald Hoeve
Helomareed 2
9244 GH Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten