Ga naar inhoud
MAP

Een levende tuin maak je zelf

Drachten

Van 4 tot en met 10 april is het de week van de groene tuin. Om ervoor te zorgen dat je in april ook daadwerkelijk een groene tuin hebt, komt IVN de Wâlden op 27 februari langs om je allerlei handige tips en adviezen te geven.Je hebt het vast...

Van 4 tot en met 10 april is het de week van de groene tuin. Om ervoor te zorgen dat je in april ook daadwerkelijk een groene tuin hebt, komt IVN de Wâlden op 27 februari langs om je allerlei handige tips en adviezen te geven.

Je hebt het vast en zeker wel eens opgemerkt: er zijn veel minder insecten. Ook horen we dat het slecht gaat met de egel en dat de biodiversiteit in gevaar is door stikstof. Het klinkt allemaal nogal onomkeerbaar en alsof je daar zelf niets aan kunt veranderen. Maar niets is minder waar, want met een duurzame groene tuin kan iedereen een steentje bijdragen aan het welzijn van flora en fauna in Nederland.

Vaak wordt gedacht dat een duurzame tuin betekent dat je veel bezig bent met onderhoud aan je tuin. Klopt dat, of is dit een fabel? Leer tijdens deze lezing alles over hoe je je tuin kunt omtoveren tot een walhalla voor dieren en planten. Hoe je insecten, egels en vogels in je tuin krijgt. Wat je allemaal wel moet doen, maar ook wat je minder of misschien wel nooit meer hoeft te doen.

Wanneer:
27 februari
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Een levende tuin maak je zelf

Bibliotheek Drachten
Museumplein 1
9203 DD Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten