Ga naar inhoud
MAP

Tuinconcert in de Maartjestuin

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Eesveen

Tuinconcert in de Maartjestuin

Het Kling-Duo geeft een Tuinconcert in de Maartjestuin

Zaterdag 13-07-2024 geven Joke en Bert die samen het Kling-Duo vormen een Tuinconcert in de Maartjestuin. Hun muziek kan worden omschreven als "Easy Listening Music", met een knipoog naar Ierse en Schotse ballades.

Liederen van B. de Groot, H van Veen, Dimitri v Toren, Ede Staal, Simon and Garfunkel en vele anderen, maken deel uit van hun repertoire.

Het Duo begeleidt zichzelf met viool (Joke) en gitaar (Bert), terwijl beiden tevens vocaal de daarvoor in aanmerking komende liederen voor hun rekening nemen. Het geheel wordt ondersteund door veelal zelf ingespeelde begeleidings-muziek door Bert.

De Maartjestuin

Deze sfeervolle, verassende tuin 3300m2 ligt rond een boerderij en bestaat uit diverse tuinkamers met mooie doorkijkjes naar het prachtige landschap van landgoed “Heerlijkheid de Eese”.

De beplanting is gevarieerd en weelderig met veel bijzondere vaste planten, rozen, w.o. veel  ramblers  en siergrassen.

De tuin heeft een Engelse sfeer en is tot laat in het seizoen meer dan de moeite waard. De tuin is aangesloten bij de Nederlandse Tuinenstichting.

Tijdens  het wandelen door de tuin komt u vele kunstwerken tegen van diverse kunstenaars uit het hele land. Ook is er een Theeschenkerij waar  koffie/thee, gebak of zelfs een lunch verkrijgbaar is. (Tip: boek gezellig een lunch voorafgaand aan het concert)

Kaartjes reserveren zie: info@demaartjestuin.nl of tel nr. 06-23927380

Kosten kaartje p.p: € 15.00

Wanneer:
t/m 13 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Tuinconcert in de Maartjestuin

De Maartjestuin
Gierwal 3
8347JN Eesveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten