Ga naar inhoud
MAP

Interactieve lezing gebarentaal

Drachten

Hoe werkt gebarentaal? Wat ís dovencultuur? Wat is een naamgebaar en hoe kom je eraan? Heeft doof-zijn ook voordelen? Hoe ervaren dove mensen de maatschappij? En hoe kan ik het best met dove mensen praten? Allemaal vragen waar Bea Bouwmeester en Linde Terpstra...

Hoe werkt gebarentaal? Wat ís dovencultuur? Wat is een naamgebaar en hoe kom je eraan? Heeft doof-zijn ook voordelen? Hoe ervaren dove mensen de maatschappij? En hoe kan ik het best met dove mensen praten? Allemaal vragen waar Bea Bouwmeester en Linde Terpstra antwoord op geven in een interactieve lezing. Samen schreven ze het boek 'Hier zijn wij! Dovengemeenschap in Nederland'.

De opzet voor deze interactieve lezing is een laagdrempelige kennismaking met dove mensen, bedoeld voor iedereen die zich wil verrijken en wil leren over deze bijzondere en trotse gemeenschap. Het is een kennismaking met deze levende cultuur en de rol van Nederlandse Gebarentaal daarin. Je krijgt een mini-cursus gebarentaal en leert een aantal do’s en don’ts.

Wanneer:
28 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 5,-
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Interactieve lezing gebarentaal

Bibliotheek Drachten
Museumplein 1
9203 DD Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten