Ga naar inhoud
MAP

Paasbeleving bij Kaasboerderij De Gelder

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Tijnje

Net als voorgaande jaren organiseert kaasboerderij “De Gelder” ook dit jaar weer een Paasbeleving. Dit is een evenement dat in het teken staat van gezelligheid, familie en voorjaar, voor jong en oud met diverse activiteiten. Over het gehele terrein...

Net als voorgaande jaren organiseert kaasboerderij “De Gelder” ook dit jaar weer een Paasbeleving. Dit is een evenement dat in het teken staat van gezelligheid, familie en voorjaar, voor jong en oud met diverse activiteiten.
Over het gehele terrein is een speurtocht uitgezet waarmee een leuke prijs te winnen is, namelijk een ritje op een heuse hakselaar! Ook is er voor de kinderen een spelparcours, waarmee een boerenknecht diploma te verdienen is. Voor de ouders is in de boerderijwinkel een proeverij gerealiseerd, zodat er ideeën voor de paasbrunch op gedaan kunnen worden.
Net als alle andere jaren kan iedereen een kijkje nemen in de stallen en kan er met een echte koe geknuffeld worden. Kom kijken in het kaaspakhuis en gluur door de ramen van de kaasmakerij, waar deze dag volop kaas wordt gemaakt. Zal het de Grutte Pier of de Tynjetaler zijn die ze in de kaasvaten doen?
Wat deze editie van de paasbeleving speciaal maakt, is dat de brandweer van Fryslân dit jaar van de partij is! Kunnen jullie de brandweer helpen met het blussen van een brand?
Naast de vele gezellige activiteiten is ook de palingrokerij er dit jaar weer bij en is er een terras aanwezig waar een hapjes en drankje genuttigd kan worden.
Zien wij jullie deze dag ook? De entree is GRATIS.

Wanneer:
t/m 30 maart
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Paasbeleving bij Kaasboerderij De Gelder

Kaasboerderij De Gelder
Heawei 42
8443AW Tijnje
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten