Ga naar inhoud
MAP

Lezing door bioloog/auteur Romke van de Kaa in De Maartjestuin

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Eesveen

Lezing door bioloog/auteur Romke van de Kaa in De Maartjestuin.

Romke van de Kaa geeft een lezing in de Maartjestuin.

Zaterdag 20 april 2024 om 14.00 geeft Romke van de Kaa, een bekende auteur van tuinboeken en schrijver van tuincolumns  een lezing in De Maartjestuin te Eesveen.

U bent van harte welkom om wat eerder te komen en al even heerlijk door de Maartjestuin (Bezoekerstuin aangesloten bij de Nederlandse Tuinenstichting) te wandelen en te genieten van de mooie tuin. Ook kunt u een heerlijk kopje koffie of thee bestellen met eventueel  huisgemaakte lekkernijen of een lekkere lunch kan ook. De Maartjestuin is naast een bekende Bezoekerstuin ook een Theeschenkerij. Ook staan er veel kunstwerken gemaakt door bekende kunstenaars in de tuin o.a glaskunstwerken, keramiek, brons, rvs en beeldhouwwerken. In het Theehuis is het heerlijk vertoeven bij de houtkachel en bij mooi weer natuurlijk buiten op de diverse terrassen.

Even iets over de bekende Auteur:

Romke van de Kaa tuiniert en woont op het landgoed Hof te Dieren, voormalig bezit van stadhouder-koning Willem III. In 1994 verscheen zijn eerste tuinboek, Buiten de Perken, dat onlangs voor de veertiende maal werd herdrukt. Daarna verschenen Tuinieren gaat niet over rozen, Geluk is een grasveld, De getemde wildernis, Alles kan wachten en Verwilderen. Over De Getemde wildernis schreef Pauline Terreehorst in De Volkskrant: “Toch is Van de Kaa niet alleen maar opstandig, relativerend en grappig. Wanneer hij adviezen geeft over de verzorging van planten is hij opeens de degelijke tuinier voor wie geen enkele plant een geheim heeft, ook al vertikken ze het zelfs bij hem weleens te groeien en te bloeien. Juist die combinatie van ironie en vakmanschap maken hem tot zo’n uitzonderlijk tuinschrijver.”

Kosten: € 10.- per kaartje te reserveren via: info@demaartjestuin.nl

Romke van de Kaa

Wanneer:
t/m 20 april
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Lezing door bioloog/auteur Romke van de Kaa in De Maartjestuin

De Maartjestuin
Gierwal 3
8347JN Eesveen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten