Ga naar inhoud
MAP

Dauwtrappen Aekingerzand

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

elsloo

Kom samen met de gids van Staatsbosbeheer dauwtrappen in het Drents-Friese Wold en ontdek het Aekingerzand in het ochtendgloren.

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

De zon komt net op, dauw ligt op het gras. Het is nog wat fris maar je voelt de warmte van de zon langzaam toenemen. Ga mee dauwtrappen op Hemelvaartsdag! Vanuit Buitencentrum Drents-Friese Wold organiseert Staatsbosbeheer op donderdag 9 mei een eigentijdse versie van deze eeuwenoude traditie. Ga mee met onze gids voor een afwisselende en ontspannen wandeling.

Dauwtrappen betekent dat je vroeg uit de veren moet, maar daar ga je vast geen spijt van krijgen. In de vroege ochtend is de natuur op zijn mooist. Geniet van de opkomende zon en het ochtendconcert van de talloze vogels, van het prille lentegroen en de frisse bosgeur. U wandelt naar het uitgestrekte stuifzandgebied het Aekingerzand, waar rust en ruimte op dit tijdstip van de dag gewaarborgd zijn. Natuurlijk bent u vrij om voor het ultieme dauwtrapgevoel een deel van de wandeling op blote voeten te lopen. Gegarandeerd een tintelfrisse gewaarwording!

Wanneer:
t/m 9 mei
Prijsinformatie:
Vanaf € 6,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Dauwtrappen Aekingerzand

parkeerplaats Aekingerzand
canada
elsloo
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten