Ga naar inhoud
MAP

IJsboerderij Boereiis

Akkrum

Op onze ijsboerderij Boereiis (tussen Terherne en Akkrum) maken wij sinds 1999 heerlijk vers roomijs.

Op onze ijsboerderij  Boereiis (tussen Terherne en Akkrum) maken wij sinds 1999 heerlijk vers roomijs en kunnen de kinderen heerlijk spelen in de prachtige speeltuin! U kunt genieten op het terras met wat lekkers, of even een rondje over de boerderij doen. We verzorgen ook kinderfeestjes, schoolreisjes en verkopen heerlijke streekproducten in onze winkel!

Van de verse melk van onze eigen koeien en Italiaanse grondstoffen wordt op ambachtelijke wijze, heerlijk Fries roomijs gemaakt. Het hele jaar door heeft u keuze uit verschillende soorten ijs, waaronder ook sorbetijs en suikervrij ijs. Wij verkopen ons ijs los per bolletje of in verschillende maten bekers. Ook om mee te nemen naar huis of vakantieadres. Het productieproces wordt enkele malen per jaar getoetst door een onafhankelijk controlebureau. IJsboerderij Boereiis is aangesloten bij het COKZ.

Streekwinkel
Op zoek naar een leuk cadeautje of lekkernij? In onze boerderijwinkel verkopen wij ons ambachtelijke Boereiis, Jinhuster advocaat, Jinhuster boerenjongens en friese streekproducten zoals: (schapen)- kaas, droge worst, roggebrood, jam en wijn.

Beleefboerderij
Op de boerderij kunnen bezoekers in de stallen bij de melkkoeien kijken. Natuurlijk mogen de koeien ook geaaid worden. Tijdens de boerderij bezichtiging is een kijkje bij de melkrobot en bij de landbouwmachines ook een leuke belevenis. Tegen een kleine vergoeding is een rondleiding mogelijk, waarbij er overal op de boerderij een kijkje genomen kan worden!

De kinderen kunnen heerlijk spelen in de grote speeltuin met o.a. diverse klimtoestellen, speeltracktoren en een 'springbulte'! En dat alles terwijl u geniet op het terras van een ijsje of andere heerlijke friese versnaperingen! 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je IJsboerderij Boereiis

IJsboerderij Boereiis
Jinshuzen 2
8491 MR Akkrum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten