Ga naar inhoud
MAP

De Kan Hoeve

De Veenhoop

De Kan Hoeve ligt dicht bij de Alde Feanen en andere natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook kunt u dicht in de buurt een boot of sloep huren om het water op te gaan. Er is een zeilschool, manage en kinderboerderij dichtbij. De K...

De Kan Hoeve ligt dicht bij de Alde Feanen en andere natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook kunt u dicht in de buurt een boot of sloep huren om het water op te gaan. Er is een zeilschool, manege en kinderboerderij dichtbij. De Kan Hoeve ligt in de centrale driehoek van Drachten, Leeuwarden en Heerenveen.

We hebben in de voormalige Friese stal een royale B&B gemaakt met 4 ruime kamers elk met een aparte badkamer, zithoek en een hoge tafel om eventueel aan te werken. Verder is er een aparte woonkeuken aanwezig waar iedereen in de B&B gebruik van mag maken.

BED AND BREAKFAST

Onze Bed and Breakfast in De Veenhoop heeft 4 royale kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer, een zithoek en een hoge tafel waar u eventueel aan kunt werken. Er zijn 2 kamers op de begane grond, hierin zitten kantelramen. Er is een centrale afzuiging aanwezig. Boven zijn er twee kamers, een met een Frans balkon en een met een dakkapel en uitzicht over de weilanden. Er is gezellige woonkeuken waar onze gasten ’s morgens heerlijk kunnen genieten van een ontbijtbuffet met warme broodjes. Verder mag u zelf gebruik maken van de keuken om uw eten te bereiden, verder mag u onbeperkt gratis koffie en/of thee zetten. Er is gratis Wifi.

MINI CAMPING

Alle plaatsen bij onze minicamping in De Veenhoop zijn voorzien van stroom. Er is 10 Ampère stroom aanwezig. Hier en daar zijn er watertappunten, zodat u niet heel ver hoeft te lopen. Wij hebben 3 camperplekken, hier is de ondergrond verhard. Er een mogelijkheid om voor de volgende ochtend lekkere, warme broodjes te bestellen. Gratis wi-fi.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je De Kan Hoeve

Drachtster Heawei 38
9215VS De Veenhoop
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten