Ga naar inhoud
MAP

Restaurant De Heeren van Harinxma *

Beetsterzwaag

In restaurant de Heeren van Harinxma kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten.

In restaurant de Heeren van Harinxma kenmerken de gerechten zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten. Onder leiding van Chef de Cuisine Arjan Bisschop worden deze ingrediënten met veel liefde en passie samengevoegd tot verfijnde gerechten vol smaak.

En met succes. De Heeren van Harinxma wordt alom geprezen. Zo is het restaurant sinds jaar en dag bekroond met een Michelinster. 

Uit eigen (achter)tuin

In de keuken van Landgoed Lauswolt wordt uitsluitend gewerkt met de eerlijkste producten. Daarom heeft het restaurant zijn eigen moestuin op het landgoed. Daarnaast werken we voor zover mogelijk altijd met leveranciers uit de buurt die dagelijks zorgen voor verse ingrediënten.

Onze wijnkelder

Onze sommeliers Almar Wessels en Vladimir Sarkysian hebben een weergaloze collectie aan wijnen aangelegd en weten bij elk gerecht het beste wijnadvies te geven. Zo beleeft u een ultieme culinaire ervaring.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Restaurant De Heeren van Harinxma *

De Heeren van Harinxma
Van Harinxmaweg 10
9244 CJ Beetsterzwaag
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten