Ga naar inhoud
MAP

Aanmelden workshop 'Ontvangst Duitse gast' 17 april

Workshop in samenwerking met Platform Gastvrij Smallingerland!

Voor deze workshop krijgen ondernemers uit Smallingerland voorrang bij aanmelden.

Leer in één dagdeel hoe je je Duitse gast op een professionele manier te woord staat! Kom je ook op 17 april naar de workshop 'Ontvangst van Duitse gasten' bij VVV Drachten in Museum Dr8888?

Onzeker bij de ontvangst van Duitse gasten? In deze workshop door Karin Lubs van Klant op Eén leer je op een ontspannen en interactieve manier hoe je Duitse gasten professioneel ontvangt, waarbij gastvrijheid, cultuurverschillen en de Duitse taal centraal staan. Je oefent
de belangrijkste Duitse uitdrukkingen en zinnen en krijgt veel praktische informatie, die je in de dagelijkse praktijk meteen toe kan passen. Karin Lubs is van huis uit journaliste en heeft Duitse roots. Zij is gespecialiseerd in taal- en communicatietraining, communicatie- en marketingadvies.

De workshop vindt plaats van 13.00 tot circa 16.30.00 uur. Geef je snel op, want er is plek voor maximaal 10 personen. De workshop is zowel bedoeld voor toeristisch ondernemers als baliemedewerkers of anderzins medewerkers die veel klantcontact hebben met de Duitse gast.

Let op: deelname aan de workshop is kosteloos. Mocht je je aangemeld hebben maar toch niet komen en je hebt je niet afgemeld, dan brengen wij de kosten voor de workshop à €30,- in rekening.

Ja, ik meld me aan voor de workshop 'Ontvangst Duitse gast' op 17 april

* Velden met een asterisk zijn verplicht.