Ga naar inhoud
MAP

Voorschriften voor bezoekers

Om rekening mee te houden

Ben je in of plan je een bezoek aan Het Andere Friesland? Je bent van harte welkom in onze prachtige regio. De maatregelen rondom het coronavirus kunnen invloed hebben op je verblijf. Daarom hebben we alle informatie en richtlijnen voor je op een rij gezet, zodat je op een zo veilig mogelijke manier van Zuidoost Friesland kunt genieten:

Algemene maatregelen

Voor de algemene maatregelen rondom het coronavirus verwijzen we naar de website van de Rijksoverheid. Verder willen we je vooral vragen om drukke plekken te vermijden, thuis te blijven bij ziekte of verkoudheid en 1,5 afstand te houden tot mensen die niet tot je huishouden behoren. Het dragen van mondkapjes in publieke ruimtes is verplicht. 

Campings en recreatieparken

Je bent welkom op campings en recreatieparken. De toiletvoorzieningen zijn geopend, maar het kan zijn dat er aanpassingen zijn gedaan om de benodigde afstand te kunnen garanderen.

Hotels en Bed & Breakfasts

Logies accommodaties zijn open voor gasten.

Eten en drinken

Geniet van heerlijk eten en drinken op je vakantieadres door het eten te laten bezorgen of haal af bij één van onze restaurants of (eet)cafés.

Fietsen en wandelen

Er liggen honderden fiets- en wandelpaden voor je klaar.

Overige recreatie

Onze bossen, heidevelden en andere natuurparken zijn open voor bezoek. De coronamaatregelen gelden ook in de natuur. 

We hopen dat deze informatie je helpt met het plannen van je bezoek aan Het Andere Friesland.

Kijk voor de meest actuele informatie op de speciale pagina op de website van de Rijksoverheid over vakantie in Nederland.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.