Ga naar inhoud
MAP

Boer Bart

Rotstergaast

Kinderen leren alles over een gezonde boerderij bij Boer Bart. Met zijn gezin runt deze boer een kleinschalige boerderij met koeien en kippen. Maar er is ook een speelboerderij, restaurant en winkel waar je eerlijke streekproducten kunt kopen.

Kinderen leren alles over een gezonde boerderij bij Boer Bart in Rotstergaast. Met zijn gezin runt deze boer een kleinschalige boerderij met koeien en kippen. Maar er is ook een speelboerderij, restaurant en winkel waar je eerlijke streekproducten kunt kopen.

Boer Bart probeert in samenwerking met de natuur een boerderij te creeëren die in principe 1000 jaar zou kunnen bestaan. De missie is 'terug naar de oorsprong'.

Op de speelboerderij kunnen jouw kinderen veilig avonturen beleven, terwijl jij ontspannen kunt genieten van het hier en nu, genieten van een welverdiend bakje koffie en kijken naar jouw (buiten)spelende kinderen terwijl de wereld om je heen door draait. In het restaurant is allerlei lekkers voor de lunch te bestellen en een aantal keren per maand kun je er zelfs dineren!

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Boer Bart

Schoterweg 26
8462 TD Rotstergaast
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten