Ga naar inhoud
MAP

Landgoed Âld Heach Hiem: Verhuur Vakantiewoningen

Goëngahuizen

Vakantiehuis in Friesland op privé-eiland aan het water en in de natuur

Luxe vakantiewoningen (2 onder 1 kap) op Landgoed Âld Heach Hiem: op privé-eiland aan het water en in de natuur

De luxe vakantiewoning (2 onder 1 kap) is gelegen op het Landgoed Âld Heach Hiem, op een privé-eiland/ "It eilan" midden in Nationaal Park De Alde Feanen (UNESCO Werelderfgoed) en aan het water, in de buurt van de Friese watersportdorpen Grou en Akkrum. Deze plek/vakantiewoning is uitsluitend per boot bereikbaar. Sinds mei 2021 zijn deze woningen te huur.

In deze vakantiewoning hebben we 2 vakantiewoningen voor ieder 7 personen/4 slaapkamers gemaakt. Beide vakantiewoningen zijn van alle gemakken en luxe voorzien: inductiekookplaten, semi-professioneel espressomachine Quick Mill met gemalen koffie, stalen pannen, luxe servies en wijnglazen (rood en wit), twee ijskasten, keramische BBQ (Takumi) en plaat-BBQ (Ofyr), spekstenen kachel, wifi en TV. Het ene verblijf kijkt uit op het water (Janssloot/Janssleat) en het andere verblijf heeft zicht op het rustige natuurgebied Âlde Feanen. De woningen zijn qua inhoud identiek, enkel het uitzicht is anders. 

Houd je van watersport en natuur? Dan is dit de ultieme plek. In de huurprijs is inbegrepen het gebruik van: een optimist, een kano, een supplank en zwemvesten. Speciaal voor de kinderen is nog inbegrepen: een trampoline, voetbalveldje en groot vlot met motor. De vaarroutes vanaf het vakantiehuis staan in verbinding met de grotere plassen, de Friese meren (Pikmeer en Wijde Ee), het IJsselmeer en de Waddenzee. 

's Ochtends wakker worden door het geluid van de ganzen en 's avonds genieten van een heerlijk glas wijn en ondergaande zon bij de kampvuurplaats? Het kan hier. Deze plek is een ware natuurbeleving. Als je op zoek bent naar rust, natuur, eenvoudige luxe en watersport, dan bent je van harte welkom.

Omdat de huizen in een natuurgebied liggen zijn luidruchtige groepen/jongeren en huisdieren niet toegestaan.

Aantal personen:
max. 14 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Landgoed Âld Heach Hiem: Verhuur Vakantiewoningen

Landgoed Âld Heach Hiem
It Eilan 7
8497 NK Goëngahuizen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten